Tocană de pui și porumb de modă veche

Tocană de pui și porumb de modă veche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, porumb Spice, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de pui, porumb și cartofi, Tocană de cartofi, porumb și pui (Ajiaco), și Tocană columbiană de pui, porumb și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți untul și uleiul într - o oală grea lată de 4 până la 5 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi puiul ușor rumenit în 2 loturi, întorcându-se ocazional cu clești, aproximativ 5 minute pe lot.
Transferați puiul ca rumenit într-un castron folosind clești.
În timp ce puiul se rumeneste, curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Se adaugă ceapa, usturoiul și 1 linguriță de cimbru în oală și se fierbe, amestecând ocazional, până se înmoaie, 4 până la 5 minute, apoi se adaugă făina și se gătește, amestecând, 1 minut.
Bateți în bulion și apă și aduceți la fierbere, șoptind.
Adăugați cartofii și porumbul în amestecul de ceapă, apoi acoperiți și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când cartofii sunt abia fragezi, aproximativ 10 minute. Se amestecă puiul (împreună cu orice sucuri acumulate în castron) și smântâna, apoi se fierbe, acoperit, până când puiul este doar gătit și cartofii sunt fragede, 5 până la 10 minute. Se condimentează tocană cu sare și piper și se presară cu cimbru de linguriță rămas.