Tocanita de pui jamaicană este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 432 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână usturoi îmbuteliat, vin, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Pui Jamaicană, Tocană De Pui Jamaicană, și Crock Pot Jamaican Condimentat Tocană De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
2
În timp ce orezul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
4
Combinați puiul și următoarele 5 ingrediente (pui prin piper negru) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați amestecul de pui la tigaie; saut 4 minute. Se amestecă vinul, caperele, fasolea și roșiile. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.