Tocană De Pui Jamaicană

Tocană De Pui Jamaicană
Tocanita de pui jamaicană este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 432 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână usturoi îmbuteliat, vin, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Pui Jamaicană, Tocană De Pui Jamaicană, și Crock Pot Jamaican Condimentat Tocană De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
SareSare
2
În timp ce orezul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Combinați puiul și următoarele 5 ingrediente (pui prin piper negru) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de pui la tigaie; saut 4 minute. Se amestecă vinul, caperele, fasolea și roșiile. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Pui întregPui întreg
CapereCapere
FasoleFasole
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista