Tocană De Pui Cu Ierburi Cremoase Cu Aragaz Lent

Tocanita de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 363 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 191 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cartofi Yukon gold, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2), Kickin ' tocană de pui cremoasă într-un aragaz lent, și Tocană cremoasă de pui și cartofi cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Așezați morcovii, cartofii, ceapa și țelina în aragazul lent de 3 1/2 până la 5 litri.
Presărați jumătate din cimbru, sarea și piperul peste legume în aragaz lent.
Se toarnă bulion deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (180 litri F) și legumele sunt fragede.
Adăugați păstăi de mazăre; gătiți 5 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți puiul și legumele din aragazul lent în vasul de servire, folosind lingura cu fante. Acoperiți cu folie de aluminiu; păstrați cald. Măriți aragazul la setarea de căldură ridicată.
Se amestecă frisca, făina și cimbru rămas; se amestecă în lichid în aragaz. Acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până se îngroașă.
Se toarnă peste pui și legume.