Tocană De Pui Cu Ierburi Cremoase Cu Aragaz Lent

Tocană De Pui Cu Ierburi Cremoase Cu Aragaz Lent
Tocanita de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 363 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 191 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cartofi Yukon gold, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2), Kickin ' tocană de pui cremoasă într-un aragaz lent, și Tocană cremoasă de pui și cartofi cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii, cartofii, ceapa și țelina în aragazul lent de 3 1/2 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați jumătate din cimbru, sarea și piperul peste legume în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Puneți puiul pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
4
Se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (180 litri F) și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SucSuc
6
Adăugați păstăi de mazăre; gătiți 5 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
7
Scoateți puiul și legumele din aragazul lent în vasul de servire, folosind lingura cu fante. Acoperiți cu folie de aluminiu; păstrați cald. Măriți aragazul la setarea de căldură ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
8
Se amestecă frisca, făina și cimbru rămas; se amestecă în lichid în aragaz. Acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
9
Se toarnă peste pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista