Friptura de pui cu găluște Clasice este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pui, scurtare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui clasic și găluște, Pui clasic și găluște, și Tocană de pui și găluște.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez sau în cratița mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați țelină, morcovi și ceapă; gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă puiul, piperul și 6 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Pui întreg
țelină
Piper
Bulion
Ceapă
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 15 minute.
4
Între timp, Așezați făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați 1/2 cană bulion; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
7
Aruncați aluatul cu linguri pe pui sau legume în tocană la foc mic. Capac; gatiti la foc mediu-mic 10-15 minute sau pana cand galustele sunt ferme.