Tocană De Pui Consistentă

Tocană De Pui Consistentă
Dacă aveți în jur 2 ore și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, tocană de pui consistent ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețetă pentru a încerca. O porție conține 249 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți morcovi, cartofi bliss, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Încearcă Tocană De Pui Copioasă, Tocană consistentă de pui cu legume, și Tocană consistentă de pui cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare, combinați ceapa, usturoiul, morcovii, puiul și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați apă rece pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Îndepărtați și aruncați orice gunoi care ar putea ajunge la vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Fierbeți până când carnea puiului cade de pe os fără aproape nicio presiune de la o furculiță, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
OsOs
5
Scoateți bucățile de pui pe o farfurie. Folosiți 2 furci pentru a separa carnea de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
OsOs
CarneCarne
6
Adăugați carnea înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați cartofii, gătiți până se înmoaie furculița, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
8
Adăugați fasole verde, gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
9
Se ia de pe foc, se adaugă sos fierbinte, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Cabernet Sauvignon Ravel & Stitch cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Ravel & Stitch Cabernet Sauvignon
Ravel & Stitch Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista