Tocană de pui, ceapă și stafide

Tocană de pui, ceapă și stafide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 573 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.91 pe portie. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală, băț de scorțișoară, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Fript Cu Ceapă Și Chutney De Stafide Aurii, Tocană etiopiană de pui și ceapă, și Tocană de pui columbiană cu cartofi, roșii și ceapă.
Instrucțiuni
Combinați stafidele și oțetul într-un castron mic; pus deoparte. Gatiti ceapa in cratita mare de apa clocotita 5 minute.
Se scurge; se răcește ușor. Tăiați și curățați ceapa.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și saut până la aur, aproximativ 10 minute; transferați într-un castron mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați 1 lingură de ulei în aceeași oală. Lucrând în loturi, adăugați pui în oală și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați puiul în castron cu ceapă.
Adăugați roșii cu sucuri, bulion, vin, coriandru, miere, ienibahar și 1 linguriță de piper în oală. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Puneți puiul și ceapa în oală. Se amestecă frunzele de dafin, coaja de portocală, bățul de scorțișoară și oregano. Acoperiți bine și coaceți până când puiul este gătit, aproximativ 1 oră.
Se amestecă amestecul de stafide și restul de 2 linguri de ulei în tocană. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați în castron puțin adânc.