Tocană de porc și fasole

Tocană de porc și fasole
Reteta Tocanita de porc si fasole se poate face in aproximativ 1 ora. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 424 de calorii. Pentru 1,41 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de apă, supă de roșii condensată, carne de vită tocată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și tocană italiană de porc și fasole albă, tocană de porc cu fasole neagră picant și sos de usturoi și tocană rapidă și ușoară de porc african cu arahide, de către câștigătorul Pork Passion Pursuit, Devon Delaney (Sponsorizat).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, într-un cuptor olandez, aduceți supa, apa și condimentul pentru taco la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați legumele și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Scurgeți carnea de vită; adaugă la tocană. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute. Se amestecă carnea de porc și fasolea; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole1 Conserve (28 Uncii) Carne De Porc și Fasole
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Save Me San Francisco 37 Cabernet Sauvignon, Vin. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Save Me San Francisco 37 Cabernet Sauvignon, Vin
Save Me San Francisco 37 Cabernet Sauvignon, Vin
Cabernet Sauvignon mare, îndrăzneț și plăcut. Acest vin este condus de arome bogate și coapte de cireșe, cu un nas de cedru și tutun. Ambalat cu taninuri moi, rotunde și un final frumos și lung, care persistă cu note picante, de vanilie. Serviți-l la temperatura pivniței pentru a permite aromelor să evolueze în pahar.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista