Tocană De Porc În Stil Thailandez

Tocană de porc în stil thailandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 410 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc dezosată, pene de tei, ceapă verde tăiată în diagonală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Carne De Porc În Stil Thailandez, Pizza De Porc În Stil Thailandez, și Carne De Porc De Arahide În Stil Thailandez.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti tocană, tăiați grăsimea din carne de porc.
Puneți carnea de porc și următoarele 5 Ingrediente (Carne de porc prin usturoi) într-un aragaz lent electric. Acoperiți cu capac și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și tocați grosier.
Adăugați unt de arahide în lichid în aragaz lent; se amestecă bine. Se amestecă carnea de porc.
Combinați tocană și orez într-un castron mare. Completați fiecare porție cu ceapă și arahide; serviți cu pene de var.