Tocană de porc cu cidru tare, ceapă perlată și cartofi

Tocană de porc cu cidru tare, ceapă perlată și cartofi
Friptura de porc cu cidru tare, ceapă perlată și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 896 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână salvie, cidru de mere, mere granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Porc fiert cu cidru tare cu mere și ceapă, Hrănirea prietenilor: tocană de porc cu cidru tare, păstârnac și Pancetta, și Crispin Cider-Cufundat, Bacon-Wrapped Brats Cu Caramelizat Tare Cidru Ceapa.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa intr-o cratita mare de fierbereapa sarata 2 minute; transferați în bolul de apă de gheață pentru a se răci. Curățați ceapa; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Gatiti slanina intr-o oala mare grea la foc mediu pana se rumeneste usor. Folosindlingură plită, transferați slănina pe hârtieprosoape pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Presărați umărul de porc cusare grosieră și piper. Creșteți căldura lamediu-mare. Lucrând în 2 loturi, adăugațicarne de porc în aceeași oală și gătiți până se rumenesc,aproximativ 7 minute pe lot. Folosind slottedsloon, transferați carnea de porc într-un castron mare. Reduceți căldura la mediu; adăugați șalotă și păstârnac.Acoperiți oala și gătiți până când începeți să se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă 3 lingurițe de salvie; se amestecă 1minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Umăr De PorcUmăr De Porc
PăstârnacPăstârnac
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați 1/2 cană Calvados, dacă utilizați; gătitpână aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
5
Adăugați bulion, cidru, slănină rezervată și carne de porccu orice sucuri acumulate. Aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite cu lemnlingură. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperițiși fierbeți până când carnea de porc este fragedă, aproximativ1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
BulionBulion
CidruCidru
Carne De PorcCarne De Porc
6
Adăugați cartofi și ceapă de perle la tocană;acoperiți și gătiți până când legumele sunt aproapemodel, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
LegumeLegume
CartofiCartofi
TocanăTocană
7
Adăugați mere; acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede,15 până la 20 de minute. Lingura de grăsime de la suprafață desucuri, dacă este necesar. Se amestecă untul și făina într-un castron mic pentru a forma pastă; se adaugă în oală și se amestecă. Se amestecă muștar, 2 lingurițevârstă și 1 lingură Calvados, dacă se utilizează.Se aduce la fierbere; reduceți căldura la mediu și se fierbe până se îngroașă, amestecând des, 2 până la 3 minute. Se condimentează după gust cu sare șipiper. Faceți înainte: tocană se poate face 1 ziînainte. Se răcește ușor. Refrigerați descoperitpână la rece, apoi acoperiți și păstrați la rece.Fierbeți tocană la foc mediu pentru a se încălziînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
CartofiCartofi
MuștarMuștar
MărMăr
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Împărțiți tocană între boluri, stropițicu restul de 1 linguriță de salvie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
* Cidru de mere alcoolic; Disponibil în departamentul de lichioruri al majorității supermarketurilor și la magazinele de băuturi alcoolice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
LichiorLichior
1
Cidrul tare este naturalîmperecherea cu tocană. Încercați uscat, appley
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru TareCidru Tare
TocanăTocană
2
Magners (11 USD pe pachet de șase, Irlanda).
3
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista