Tocanita de pește Ligurian necesită aproximativ 1 oră și 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 734 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână vin, pâine rustică, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Buridda Liguriană (Tocană De Pește Italiană), Tocană De Fructe De Mare Din Liguria, și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tocană: într-o oală de 6 litri, cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Tocană
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați morcovul, ceapa și usturoiul. Condimentează cu sare și gătește, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 până la 8 minute. Întoarceți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Usturoi
Ceapă
Sare
3
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
4
Adăugați roșiile, apa și fulgii de ardei roșu. Reduceți căldura și aduceți amestecul la foc mic. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 18 până la 20 de minute. Condimentează peștele cu sare și adaugă în tocană. Gatiti, amestecand ocazional, pana la fiert, aproximativ 5 pana la 8 minute. Condimentați tocanita cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Legume
Tomate
Apă
Pește
Sare
Tocană
5
Pentru Crostini: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 12 minute. Se răcește timp de 2 minute. Frecați toasturile calde cu partea tăiată a usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Puneți tocanita în boluri de servire și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
9
Stropiți cu ulei de măsline și presărați deasupra câțiva fulgi de ardei roșu.