Tocană de pește italiană Moosewood

Tocană de pește italiană Moosewood
Tocanita de pește italiană Moosewood ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 3447 calorii, 240G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $36.63 pe portie, această rețetă acoperă 90% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, rozmarin, fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de inimă de năut și anghinare din lemn de Moosewood, Buridda Liguriană (Tocană De Pește Italiană), și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos).

Instrucțiuni

1
Se sotează usturoiul și ceapa în ulei la foc mediu. Se amestecă frecvent (aproximativ 7-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Adăugați fenicul măcinat și vinul alb și gătiți timp de două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
3
Adăugați feniculul tocat, cartofii, roșiile și sucul de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Așezați rozmarinul și coaja de portocală într-o bilă de ceai sau faceți un boquet garni și adăugați-l în tocană.Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
CeaiCeai
5
Adăugați șofranul și peștele în tocană și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute (până când fulgii de pește cu furculița).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se adaugă sare și piper după gust. Se acoperă cu busuioc sau pătrunjel și se servește cu pâine proaspătă.Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere

Ingrediente

4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.suc de scoici îmbuteliatsuc de scoici îmbuteliat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de halibut sau file de rechin cu vârf negru sau file de pește de cod (un file de pește ferm)file de halibut sau file de rechin cu vârf negru sau file de pește de cod (un file de pește ferm)4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de halibut (un file de pește ferm) sau file de rechin cu vârf negru de 1 lb (un file de pește ferm) sau file de pește de cod de 1 lb (un file de pește ferm)fileuri de halibut (un file de pește ferm) sau file de rechin cu vârf negru de 1 lb (un file de pește ferm) sau file de pește de cod de 1 lb (un file de pește ferm)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sec (folosiți doar ceea ce ați bea!)vin alb sec (folosiți doar ceea ce ați bea!)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sec (folosiți doar ceea ce ați bea!)vin alb sec (folosiți doar ceea ce ați bea!)9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfenicul (adesea denumit anason)fenicul (adesea denumit anason)2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul, măcinatesemințe de fenicul, măcinate2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul, măcinatesemințe de fenicul, măcinate12 lingurițe de pudră de usturoirozmarin uscat (folosiți o strecurătoare de ceai) sau 2 crenguțe proaspete de rozmarinrozmarin uscat (folosiți o strecurătoare de ceai) sau 2 crenguțe proaspete de rozmarin12 lingurițe de pudră de usturoirozmarin uscat (folosiți o strecurătoare de ceai) sau 2 crenguțe proaspete de rozmarinrozmarin uscat (folosiți o strecurătoare de ceai) sau 2 crenguțe proaspete de rozmarin3cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă, tocatăceapă, tocată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa, tocataceapa, tocata1Oreos dublu umplutcoaja de portocală uscatăcoaja de portocală uscată7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii prune, ne-scurseroșii prune, ne-scurse7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii prune, nedrenateroșii prune, nedrenate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi cubațicartofi cubați9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi, cubațicartofi, cubați1pinchșofran (Generos!)șofran (Generos!)1pentru fiecare.Pepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista