Tocanita de pește italiană Moosewood ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 3447 calorii, 240G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $36.63 pe portie, această rețetă acoperă 90% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, rozmarin, fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de inimă de năut și anghinare din lemn de Moosewood, Buridda Liguriană (Tocană De Pește Italiană), și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos).
Instrucțiuni
1
Se sotează usturoiul și ceapa în ulei la foc mediu. Se amestecă frecvent (aproximativ 7-8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Adăugați fenicul măcinat și vinul alb și gătiți timp de două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul Măcinat
Sani De Fazan Daca)
3
Adăugați feniculul tocat, cartofii, roșiile și sucul de scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
Așezați rozmarinul și coaja de portocală într-o bilă de ceai sau faceți un boquet garni și adăugați-l în tocană.Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.