Tocană De Pește Braziliană
Tocanita de pește braziliană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 361 calorii, 49G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $5.74 pe portie. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de piper, coriandru, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Pește Braziliană, Tocană De Pește Braziliană, și pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fileurile în bucăți de mușcătură.
Tăiați creveții pe jumătate pe lungime.
Așezați într-un castron puțin adânc, nereactiv și lăsați-l deoparte.
Combinați roșiile, ceapa, coriandrul, usturoiul, chile, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică. Procesați până la neted.
Se toarnă peste pește și se lasă la marinat timp de 1 oră.
Puneți peștele marinat într-o cratiță grea la foc mediu.
Adăugați ardeiul gras și bulionul de pește. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 10 minute sau până când peștele este gătit.
Serviți imediat cu orez, dacă doriți.Această rețetă produce 6 porții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.