Tocană de pescar

Tocană de pescar
Friptura de pescar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 371 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare kosher, bulion de pui, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Tocană de pescar, Tocană de pescar irlandez, și Tocană De Pescar Sicilian.

Instrucțiuni

1
Se sotează usturoiul de șalotă într-un vas cu ulei de măsline timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sare și pastă de roșii; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
SareSare
3
Adăugați bere și gătiți până se absoarbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
4
Adăugați bulion de pui; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
5
Adăugați fileuri de roșii și halibut tăiate în bucăți; se fierbe, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
TomateTomate
6
Adăugați midii și creveți congelați proaspeți sau dezghețați curățați și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
CrevețiCreveți
7
Adăugați pătrunjel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Revista