Tocană De Orz De Linte

Tocană De Orz De Linte
Tocană de orz de linte durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 269 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de ceapă, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Miel, Linte Și Orz, Tocană Vegană De Orz De Linte, și Tocană De Orz De Linte De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sucul V8, roșiile, apa, lintea, orzul și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
LinteLinte
OrzOrz
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați morcov; gatiti 10 minute mai mult sau pana cand orzul si lintea sunt fragede. Dacă doriți, amestecați apă suplimentară pentru o tocană mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
OrzOrz
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lyeth Cabernet Sauvignon. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Lyeth Cabernet Sauvignon
Lyeth Cabernet Sauvignon
Acesta este un vin complex, cu arome ispititoare, care sunt imediat evidente pe măsură ce se revarsă din sticlă în pahar. De culoare purpurie profundă, vinul se răspândește pe palat cu straturi de cireșe, afine și cacao.Acest Cabernet Sauvignon prezintă o structură frumoasă de tanin și s-ar împerechea excelent cu carne la grătar și brânzeturi tari precum Parmigiano și Romano.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista