Tocană de Okra cu creveți
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tocană de Okra cu creveți ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 302 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți ardei iute, roșii albite, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Tocană de pui și Okra, Tocană de pui cu Okra, și Tocană de Okra a lui Najwa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați creveții în vasul de amestecare și stoarceți sucul de lămâie deasupra, încercând să acoperiți uniform creveții.
Încălziți untul într-o oală de stoc și sotati ardeiul verde cu șalotă sau arpagic timp de 2 până la 3 minute.
Se amestecă în porumb, okra, roșii, pastă de roșii, cimbru, frunze de dafin și ardei iute. Se condimentează cu sare și piper și se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați creveții, reveniți la fierbere și fierbeți încă 5 minute.
Îndepărtați frunza de dafin și chili înainte de servire.