Tocană de năut și nap cu condimente etiopiene
Tocanita de naut si napi cu condimente etiopiene este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 218 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca o supă. Mergeți la magazin și ridicați condimentele Berber, ceapa, turmericul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Tocană De Năut În Stil Etiopian, Tocană rustică de năut cu caise și napi {aragaz lent }, și Năut Etiopian Și Cartofi Dulci Wat.
Instrucțiuni
Tăiați-le în cuburi de 1/2 inch. Înveliți ușor o oală mare cu spray antiaderent.
Adăugați ceapa și saut-ul până când încep să se rumenească.
Adăugați rădăcina de ghimbir, condimentul berbere și turmericul și saut-ul pentru încă un minut.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția laptelui de soia. Gatiti, acoperit, pana cand napii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Scoateți aproximativ 1 1/2 căni de tocană și curățați-o într-un blender. Întoarceți-l în oală, împreună cu laptele de soia. Se amestecă bine până se încălzește și se servește.