Tocană De Năut

Tocană De Năut
Tocanita de năut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.64 pe portie. O porție conține 406 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, frunze de dafin, ardei prăjiți dintr-un borcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Năut, Tocană De Năut, și Tocană De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală medie la foc mediu-mare. Condimentează puiul cusare; se adaugă în oală și se gătește, întorcându-se o dată,până se rumenesc, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați pe aplate. Reduceți căldura la minim și lăsați uleiul să se răcească1 minut; adăugați usturoi și gătiți, amestecând des,până când este parfumat, 30-60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați chimen, pastă de roșii și fulgi de ardei roșu; amestecapână se formează o pastă netedă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați pui rezervat cu orice sucuri acumulate, împreună cu frunze de dafin și 4 căni de apă. Răzuiește orice bucăți rumenite. Aduceți la aboil; reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți,neacoperit, amestecând ocazional, până lapui este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Transferați puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați nautîn oală; aduceți la foc mic și gătițitimp de 5 minute. Se taie puiul; se adaugă la tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ardei roșii. Se amestecă restul de 2 linguriulei și 2 linguri suc de lămâie; se fierbe timp de 1 minut. Se condimentează cu sare și mai multă lămâiesuc, dacă se dorește. Împărțiți cuburile de pâine printrebowls. Supa de polonic peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Se ornează cupatrun.
9
Per porție: 483 calorii, 22 g grăsimi, 47 g carbohidrați
10
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista