Tocană de miel și Broccoli

Tocană de miel și Broccoli
Tocanita de miel și Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 564 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, broccoli, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană De Miel, Tocană De Miel, și Tocană De Miel.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, 3/4 cană de sare și 10 căni de apă într-un castron mare până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați mielul, acoperiți și răciți cel puțin 12 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
3
Încălziți uleiul într-un vas mare greu peste mediu-marecăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapă, usturoi, rozmarin, crenguță de cimbru și frunze de dafin. Gatiti, amestecand adesea, pana cand ceapa devine maro de aurși moale, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
5
Scoateți oala din căldură și adăugați vin, amestecând și răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei.Întoarceți oala la căldură și fierbeți până când vinulse reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți umărul de miel din saramură; adăugați lapot, împreună cu bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți ușor, parțial acoperit șiscăbirea grăsimii ocazional, până când mielul este fraged cu furculița,5-6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
SaramurăSaramură
BulionBulion
7
Transferați mielul într-un platou și îndepărtați-loase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
8
Tăiați sau tăiați carnea în dimensiuni de mușcăturibucăți. Dacă este necesar, fierbeți lichidul de gătit în potpână se reduce la 6 căni, 15-30 de minute.Condimentați sosul cu sare, dacă este necesar. Întoarce-te la oală. Faceți înainte: mielul poate fipregătit cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se lasă să se răcească ușor,apoi se răcește până se răcește. Acoperiți și păstrați la rece.Aruncați grăsimea și reîncălziți înainte de servire.
1
Puneți ouăle într-o cratiță mică și adăugați apă laacoperiți cu 1". Aduceți la fierbere și scoateți-lcăldură. Acoperiți și lăsați să stea 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați ouăle într-un castron cu apă cu gheață șilăsați să se răcească complet. Peel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați ouăle, usturoiul, 3 linguri de lămâiesuc și 1/2 linguriță de sare într-un blender. Cu motorul care rulează, adăugați treptat ulei, amestecândpână se formează un sos cremos. Condimentați usturoiul cu sare și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
SosSos
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Gatiti broccoli intr-o oala mare de fierbereapa sarata pana cand este crocanta, aproximativ4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți; clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Împărțiți tocană între boluri și garnisițăcu broccoli, pătrunjel, tarhon și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista