Tocană de miel într-o oră
Mielul de miel într-o oră este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 700 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,91 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână arpagic, miel, maghiran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Picior de miel de șapte ore, Picior de miel de șapte ore, și Umăr de miel de trei ore.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală sub presiune la foc mediu. Gatiti si amestecati mielul in ulei incins pana se rumeneste complet, aproximativ 10 minute.
Adăugați la miel 2 căni de apă, porumb piure, bază de supă de pui, frunze de dafin, maghiran, pătrunjel, arpagic, ienibahar, sare și piper negru.
Blocați capacul pe oala sub presiune, creșteți presiunea la maxim și reduceți căldura la mediu-mic pentru a menține presiunea consistentă; gătiți 25 de minute.
Eliberați presiunea din aragaz.
Adăugați 2 căni de apă, cartofi, morcovi și ceapă în amestecul de miel.
Blocați capacul aragazului, creșteți presiunea la maxim și reduceți căldura la mediu-mic pentru a menține presiunea consistentă. Gatiti inca 8 minute.