Tocană de miel cu fasole albă și anghinare

Friptura de miel cu fasole albă și anghinare este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 469 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, fasole cannellini, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tocană de miel cu aragaz lent cu anghinare și fasole albă, Salată de alac cu fasole albă și anghinare, și Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați mielul și amestecați ocazional până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, cu 1 minut mai mult.
Adăugați bulion, vin, roșii, sare și piper și aduceți la fierbere. Reduceți focul pentru a menține un foc mic; acoperiți și gătiți până când mielul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore.
Între timp, clătiți și tăiați anghinare (vezi "tunderea anghinarelor pentru copii", mai jos) și tăiați-le în jumătate. Când mielul este fraged, amestecați fasolea, măslinele, pătrunjelul, cimbru și anghinare. Acoperiți și gătiți până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Tăiați tulpina de la baza anghinarei, folosind un cuțit ascuțit.
Cojiți înapoi și rupeți frunzele în jurul bazei anghinarei până ajungeți la stratul fraged de frunze care sunt galbene în partea de jos și verzi în partea de sus.
Tăiați treimea superioară a frunzelor rămase (partea verde). Cu un cuțit ascuțit, tăiați tot materialul fibros verde rămas din jurul bazei anghinarei.