Tocană de miel cu fasole albă și anghinare

Tocană de miel cu fasole albă și anghinare
Friptura de miel cu fasole albă și anghinare este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 469 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, fasole cannellini, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tocană de miel cu aragaz lent cu anghinare și fasole albă, Salată de alac cu fasole albă și anghinare, și Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați mielul și amestecați ocazional până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați bulion, vin, roșii, sare și piper și aduceți la fierbere. Reduceți focul pentru a menține un foc mic; acoperiți și gătiți până când mielul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Între timp, clătiți și tăiați anghinare (vezi "tunderea anghinarelor pentru copii", mai jos) și tăiați-le în jumătate. Când mielul este fraged, amestecați fasolea, măslinele, pătrunjelul, cimbru și anghinare. Acoperiți și gătiți până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1
Tăiați tulpina de la baza anghinarei, folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Cojiți înapoi și rupeți frunzele în jurul bazei anghinarei până ajungeți la stratul fraged de frunze care sunt galbene în partea de jos și verzi în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Tăiați treimea superioară a frunzelor rămase (partea verde). Cu un cuțit ascuțit, tăiați tot materialul fibros verde rămas din jurul bazei anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista