Tocană de miel cu fasole albă și anghinare

Tocană de miel cu fasole albă și anghinare
Friptura de miel cu fasole albă și anghinare este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 469 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $5.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, fasole cannellini, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tocană de miel cu aragaz lent cu anghinare și fasole albă, Salată de alac cu fasole albă și anghinare, și Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați mielul și amestecați ocazional până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați bulion, vin, roșii, sare și piper și aduceți la fierbere. Reduceți focul pentru a menține un foc mic; acoperiți și gătiți până când mielul este fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Între timp, clătiți și tăiați anghinare (vezi "tunderea anghinarelor pentru copii", mai jos) și tăiați-le în jumătate. Când mielul este fraged, amestecați fasolea, măslinele, pătrunjelul, cimbru și anghinare. Acoperiți și gătiți până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1
Tăiați tulpina de la baza anghinarei, folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Cojiți înapoi și rupeți frunzele în jurul bazei anghinarei până ajungeți la stratul fraged de frunze care sunt galbene în partea de jos și verzi în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Tăiați treimea superioară a frunzelor rămase (partea verde). Cu un cuțit ascuțit, tăiați tot materialul fibros verde rămas din jurul bazei anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista