Tocană de miel condimentată cu caise

Tocană de miel condimentată cu caise
Tocanita de miel condimentată cu caise este un fel principal care servește 5. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de miel, ienibahar măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de miel cu migdale și caise, Tocană De Miel Chez Panisse Cu Caise Uscate, și Tocană De Miel Condimentată Etiopiană.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, mielul brun în unt în loturi. Cu o lingură cu fante, transferați la un 3-qt. aragaz lent. În aceeași tigaie, călește ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă caisele, sucul de portocale, bulionul și condimentele; se toarnă peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
4
Presărați caise tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Mollydooker Gigglepot Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Mollydrooker Gigglepot Cabernet Sauvignon
Mollydrooker Gigglepot Cabernet Sauvignon
Acest Cabernet elegant prezintă arome și arome concentrate frumoase, cu o structură rafinată care vă va rămâne în gură și vă va încânta.Gigglepotul de pe etichetă este fiica lui Sarah și Sparky, Holly, care nu s-a putut opri din râs despre cum arăta cu acești ochelari negri nebuni!Strugurii au fost cultivați pe podgoria Belladarren Din Langhorne Creek și Prime vineyard din McLaren Vale. Perechi cu carne de vânat, coaste de rezervă BBQ, brânză albastră și friptură de miel.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate26
Revista