Tocană de miel acidulată cu salată verde și Scallions

Tocanita de miel acidulată cu salată și Scallions ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 376 calorii. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ouă, pulpă de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Cartofi Tangy Cu Scallions, Mazăre, salată și Scallions fierte rapid, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant.
Instrucțiuni
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează mielul cu sare și piper.
Adăugați o treime din carne în caserolă și rumeniți-o la foc moderat; transferați mielul pe o farfurie. Repetați cu uleiul și carnea rămase în 2 loturi.
Aruncați grăsimea din caserolă.
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Întoarceți toată carnea în caserolă împreună cu orice sucuri acumulate.
Adăugați scallions și unt și condimentați cu sare și piper.
Adăugați apa și salata verde și aduceți la fierbere. Fierbeți tocanita la foc mic până când mielul este fraged, aproximativ 30 de minute, apăsând ocazional pentru a scufunda verdeața.
Într-un castron mediu, bateți ușor ouăle. Bateți sucul de lămâie, suspensia de făină de porumb și mărarul, apoi bateți treptat în 1/4 cană din lichidul fierbinte din caserolă.
Adăugați amestecul de ouă în caserolă și gătiți, amestecând continuu, până când sosul se îngroașă; nu fierbeți sau ouăle se vor coagula.
Se servește fierbinte cu brânză feta.