Tocană De Linte-Edamame

Lentil - Edamame Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, linte, strop de cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană Egipteană Edamame, și Gingery Vinete Edamame Tocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați lintea într-o cratiță mare; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra lintei. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Așezați edamame într-o cratiță mică; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra edamame. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute sau pana cand edamame sunt fragede.
Se ia de pe foc; se scurge bine.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, usturoiul și roșiile în tigaie; saut 6 minute sau până când ceapa este translucidă, amestecând des. Se amestecă linte, edamame, suc și ingredientele rămase. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand des.