Tocană De Legume Marocane

Tocană De Legume Marocane
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Tocanita de legume marocane ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 335 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de bulion de pui, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană marocană de năut și legume, Tocană marocană de curcan și legume, și Tocană marocană de legume și linte.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și condimentele și gătiți, amestecând des până când sunt parfumate, 1 până la 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul. Răsturnați amestecul într-un aragaz lent (cel puțin 5 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CondimenteCondimente
3
Adăugați bulion, morcovi, vinete, dovlecei, conopidă, ceapă, roșii înăbușite (cu sucuri), garbanzos, coacăze, migdale și sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
ConopidăConopidă
NăutNăut
CoacăzeCoacăze
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MigdaleMigdale
MorcovMorcov
BulionBulion
CeapăCeapă
SareSare
4
Acoperiți aragazul lent și gătiți la înălțime până când legumele sunt fragede pentru a mușca și aromele sunt amestecate, 8 până la 9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Puneți aproximativ 3 căni din amestecul de legume într-un blender. Ținând capacul în jos cu un prosop și având grijă să evitați aburul, rotiți până se omogenizează. Reveniți pur la aragazul lent și amestecați pentru a amesteca. Oală tocană într-o tureen sau boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista