Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și vegetarian? Tocanita de legume marocane ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 335 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de bulion de pui, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tocană marocană de năut și legume, Tocană marocană de curcan și legume, și Tocană marocană de legume și linte.
Instrucțiuni
1
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și condimentele și gătiți, amestecând des până când sunt parfumate, 1 până la 2 minute, având grijă să nu ardeți usturoiul. Răsturnați amestecul într-un aragaz lent (cel puțin 5 qt.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Condimente
3
Adăugați bulion, morcovi, vinete, dovlecei, conopidă, ceapă, roșii înăbușite (cu sucuri), garbanzos, coacăze, migdale și sare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roșii
Conopidă
Năut
Coacăze
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Migdale
Morcov
Bulion
Ceapă
Sare
4
Acoperiți aragazul lent și gătiți la înălțime până când legumele sunt fragede pentru a mușca și aromele sunt amestecate, 8 până la 9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Puneți aproximativ 3 căni din amestecul de legume într-un blender. Ținând capacul în jos cu un prosop și având grijă să evitați aburul, rotiți până se omogenizează. Reveniți pur la aragazul lent și amestecați pentru a amesteca. Oală tocană într-o tureen sau boluri individuale.