Tocanita de legume de toamna cu Pesto de menta este o fără gluten supă. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 221 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Un amestec de frunze de busuioc, piper, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Toamnă, Tocană De Fasole De Toamnă, și Tocană De Toamnă Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 11 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Se amestecă fasolea verde; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați uleiul și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Polonic 1 3/4 cani supa în fiecare din 8 boluri; top fiecare portie cu 1 1/2 linguri pesto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat