Tocană De Legume De Primăvară

Tocană De Legume De Primăvară
Tocanita de legume de primăvară este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, morcovi, măcriș și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană De Legume De Primăvară, Tocană De Legume De Primăvară, și Tocană De Legume De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 litri de apă la fierbere și adăugați 1 lingură de sare. Câte un tip, albiți legumele până abia se înmoaie, apoi scoateți-le într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul. Când toate sunt albite, rezervați 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți legumele. (Acest lucru se poate face din timp.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Într-o tigaie largă, topiți untul cu crenguțele de cimbru și lichidul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați legumele și fierbeți până când se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
6
Adăugați măcrișul și ierburile și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorrelSorrel
IerburiIerburi
7
Serviți imediat.
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista