Tocanita de legume de primăvară este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 122 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, morcovi, măcriș și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană De Legume De Primăvară, Tocană De Legume De Primăvară, și Tocană De Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 litri de apă la fierbere și adăugați 1 lingură de sare. Câte un tip, albiți legumele până abia se înmoaie, apoi scoateți-le într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul. Când toate sunt albite, rezervați 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți legumele. (Acest lucru se poate face din timp.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Într-o tigaie largă, topiți untul cu crenguțele de cimbru și lichidul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați legumele și fierbeți până când se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
6
Adăugați măcrișul și ierburile și gătiți încă 1 minut.