Romesco fructe de mare tocană ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 1231 calorii, 140g de proteine, și 52G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 14,66 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pâine, hamsie în piper, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Tocană De Fructe De Mare, și Tocană De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru sosul romesco: prăjiți ardeii chile într-un vas mic la foc mediu, apăsându-i plat cu o spatulă metalică și întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă apă sau stoc pentru a acoperi și fierbeți până când chilele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Transferați ardeii iute într-un robot de bucătărie cu un strop de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Încălziți EVOO într-o oală la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați midii și creveții în tocană și gătiți, acoperite, până când midiile se deschid și creveții sunt fermi și opaci. Aruncați orice cochilii nedeschise. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Încălziți o picătură de EVOO într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Înfășurați șunca în jurul fileurilor de pește, apoi adăugați în tigaie și gătiți până când sunt crocante pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când peștele este gătit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Scoateți din cuptor și lăsați peștele să se odihnească în tigaie. Între timp, puneți pâinea în cuptor. Împărțiți tocanul între boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Bomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Așezați o bucată de pește în centru și deasupra cu o lingură de Gremolata. Frecați pâinea carbonizată cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi și stropiți cu EVOO; serviți pe lateral. Notele bucătarului: puteți face sos romesco suplimentar și îl puteți îngheța. Folosiți-l ca bază pentru supă sau pentru topping orice carne sau fructe de mare la grătar sau prăjite. Tocană, fără fructe de mare, pot fi acoperite și refrigerate pentru o masă make-ahead. Reîncălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Bomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Puneți pătrunjelul, cimbrul, hamsia, usturoiul și coaja de lămâie pe o tăietură și tocați aproximativ împreună până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel