Tocană de fasole de vară thailandeză cu pui

Tocană de fasole de vară thailandeză cu pui
Rețeta tocană de fasole de vară Thailandeză cu pui ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 1 oră. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 585 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de bulion de pui, frunze de busuioc, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Legume Și Pui De Vară, Tocană de vară de pui și bere, și Tocană de pui și busuioc de vară.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Condimentați puiul cu sare și piper și frecați cu 1 lingură de ulei și sucul de lămâie. Puneți puiul la grătar la foc mare până se rumeneste și se fierbe, aproximativ 21/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Transferați puiul pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Într-o cratiță medie cu apă clocotită, gătiți fasolea fava doar până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute; scurgeți și clătiți sub apă rece. Lucrând peste un castron, scoateți fasolea din piele cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În aceeași cratiță, bateți jumătate din laptele de cocos cu pasta de curry verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry VerdePastă De Curry Verde
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți laptele de cocos rămas, 1/2 cană din bulionul de pui, sosul de pește și zahărul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Transferați sosul într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați cele 10 frunze de busuioc și 1/4 cană de coriandru și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați fasolea verde și fasolea galbenă de ceară și porumbul și gătiți la foc mare timp de 2 minute, aruncând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Ceară GalbenăFasole De Ceară Galbenă
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
Adăugați restul de 1/2 cană de bulion. Acoperiți tigaia și fierbeți fasolea până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă sosul de nucă de cocos-curry și fasolea fava și se fierbe până se încălzește. Condimentează tocanita cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Fasole FavaFasole Fava
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Feliați tăieturile de pui transversal în benzi de 1/2 inch. Puneți tocanita în boluri puțin adânci. Se acoperă cu fâșiile de pui și se ornează cu frunze de busuioc și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
13
Se servește cu pene de tei și orez de iasomie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista