Tocană de fasole albă și usturoi
Tocană de fasole albă și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.05 pe portie. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Tocană De Fasole Albă Și Usturoi, Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, și Tocană De Fasole Albă Cu Paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se adauga ceapa si saut-ul pana devine bogat, mediu-maroniu, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și morcovii și saut-ul pentru încă 1 minut.
Adăugați fasolea, roșiile, frunzele de dafin și apa. Acoperiți oala și fierbeți timp de aproximativ o oră, adăugând apă dacă devine prea groasă. Se amestecă sarea și piperul. Dacă serviți tocană imediat, adăugați tot pătrunjelul și sucul de lămâie. Dacă îl serviți mai târziu sau la temperatura camerei, adăugați pătrunjelul și sucul de lămâie chiar înainte de servire.
Se servește peste orez brun.