Tocană de dovlecei Bratwurst și Butternut

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Bratwurst și Butternut Squash Stew. Această rețetă face 8 porții cu 111 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, apă, dovlecei de nucă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană De Dovleac, și Tocană de dovlecei și linte roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Tăiați dovleceii în cuburi de 1 inch și dați deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu. Când strălucește, adăugați cârnații și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine peste tot, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.Puneți tigaia la foc mediu, adăugați ceapa și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați dovleceii și cartofii și gătiți până când cartofii abia încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se amestecă chimenul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile, sucurile și apa și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede cu furculița, aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Feliați cârnații rezervați în runde de 1/2 inch și adăugați-l în tigaie împreună cu spanacul. Gatiti pana cand carnatul se incalzeste si spanacul se ofileste, aproximativ 2 minute.