Hubbard Squash și Pinto Bean Stew este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 498 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, morcov, dovleac proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Tocană De Fasole Pinto, Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb, și Tocană picantă de dovlecei de iarnă cu fasole Pinto și porumb.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea pinto; se introduce într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Pinto
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Combinați fasolea și 4 căni de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă la amestecul de fasole. Se amestecă salvie, cimbru și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă sarea. Tocană de oală în boluri individuale; se presară cu sâmburi de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă