Tocană de dovleac curry cu Pepitas prăjite

Tocană de dovleac curry cu Pepitas prăjite
Tocanita de dovleac curry cu Pepitas prăjite este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de dovleac, coriandru, pepitas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o supă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Supă ușoară de dovleac Curry cu Tamari Pepitas, Pepitas Prăjite Crocante (Semințe De Dovleac), și Plăcintă proaspătă de dovleac cu pepite prăjite sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați prazul; saut până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă ghimbirul și următoarele 3 ingrediente; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați apă și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când dovleacul este fraged, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se amestecă fasolea și următoarele 3 ingrediente; gatiti pana cand fasolea se incalzeste, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați pepitas și saut, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute. Se toarnă oala în boluri puțin adânci și se acoperă fiecare porție cu 1 lingură de pepitas prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista