Tocană de crustacee alla Tarantina

Tocană de crustacee alla Tarantina
Tocană de crustacee alla Tarantina ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 707 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 7,15 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, stridii, creveți și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Crustacee De Primăvară, Tocană De Crustacee Provenită, și Tocană de crustacee, orzo și șofran.

Instrucțiuni

1
Tăiați calamarii în inele de 1/2 inch și verificați stridiile pentru nisip și bucăți de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
2
Într-o oală de 4 litri, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa, ardeii și frunzele de cimbru și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați vin și sos de roșii și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați scoici, creveți și midii și acoperiți. Gatiti 3 pana la 4 minute pana cand scoicile s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6
Adăugați calamari și gătiți 2 minute până când sunt opace. Se condimentează cu sare și piper, se adaugă stridii și lichid de stridii și se fierbe 2 până la 3 minute până când stridiile s-au strâns în jurul marginilor exterioare. Împărțiți crustaceele peste bucăți de pâine în 4 boluri, turnați bulion și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
CrustaceeCrustacee
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocană în meniu? Încercați să vă asociați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lyeth Cabernet Sauvignon. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Lyeth Cabernet Sauvignon
Lyeth Cabernet Sauvignon
Acesta este un vin complex, cu arome ispititoare, care sunt imediat evidente pe măsură ce se revarsă din sticlă în pahar. De culoare purpurie profundă, vinul se răspândește pe palat cu straturi de cireșe, afine și cacao.Acest Cabernet Sauvignon prezintă o structură frumoasă de tanin și s-ar împerechea excelent cu carne la grătar și brânzeturi tari precum Parmigiano și Romano.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista