Tocană de Broccoli și roșii

Tocană de Broccoli și roșii
Broccoli și tocană de roșii necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această supă are 255 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de broccoli, usturoi, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Tocană de Broccoli și roșii, Tocană de miel și Broccoli, și Tocană Cremoasă De Pui Și Broccoli.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Puneți un castron cu apă cu gheață bine sărată. Aruncați floretele de broccoli în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De BroccoliFlori De Broccoli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați apa să fiarbă din nou și gătiți timp de 2 minute. Scufundați imediat broccoli în apa cu gheață sărată și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Scoateți broccoli rece din apa cu gheață și rezervați cu "monedele"tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Într-o tigaie mică de sote uscată prăjiți semințele de coriandru până devin foarte aromate, 3 până la 4 minute. Pulsați semințele de coriandru într-o râșniță de condimente până la o pulbere fină. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și adăugați ceapa. Se condimentează cu sare și un vârf de piper roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și gătiți ceapa până când sunt moi și aromate, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul, ghimbirul și semințele de coriandru măcinate și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
7
Adăugați roșiile și condimentați cu sare. Aduceți amestecul la fierbere și reduceți la foc mic. Se fierbe amestecul la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Aruncați floretele de broccoli și "monedele"tulpinii. Gatiti pana cand rosiile se agata cu adevarat de broccoli, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
TomateTomate
SareSare
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista