Tocană de anghinare și Garbanzo

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de anghinare și Garbanzo. Această rețetă servește 6. O porție conține 352 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, fulgi de chile, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tocană de anghinare și Garbanzo, Panini de anghinare și ton cu răspândire de fasole Garbanzo, și Garbanzo Stew pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați ulei, ceapă și 1 linguriță de sare. Se amestecă adesea până când ceapa devine translucidă, aproximativ 3 minute.
Adăugați fulgi de usturoi și chile. Se amestecă până când usturoiul se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Adăugați morcovi, roșii, inimi de anghinare, garbanzos și bulion de pui. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 15 minute.
Condimentează cu salvie, suc de lămâie, sare și piper după gust. Ladă în boluri.