Tocană Cremoasă De Miel
Tocană de miel cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați umărul de miel, tulpinile de pătrunjel, apa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tocană De Miel, Tocană De Miel, și Tocană De Miel.
Instrucțiuni
Legați tulpinile de pătrunjel, cimbru și frunza de dafin într-un pachet. Lipiți cuișoarele în jumătățile de ceapă. Într-o caserolă din fontă emailată medie, combinați mielul cu apa, jumătățile de ceapă, morcovul și pachetul de ierburi. Condimentează ușor cu sare. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi gătiți la foc mic timp de 30 de minute, degresând ocazional.
Folosind clești, transferați carnea într-un castron.
Scoateți și aruncați pachetul de plante și cuișoarele întregi, dacă le puteți găsi.
Se toarnă conținutul caserolei printr-o strecurătoare fină așezată peste un bol și se apasă pe legume. Întoarceți bulionul în caserolă; aruncați legumele. Întoarceți mielul în caserolă și aduceți la foc mic la foc mic.
Într-un castron mic, ungeți untul cu făina. Bateți treptat pasta de unt în tocană care fierbe. Continuați să gătiți până când mielul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, transferați mielul într-un castron. Fierbeți sosul până se reduce la 2 căni; întoarceți mielul în caserolă.
Bateți smântâna în tocană și fierbeți timp de 10 minute, degresând ocazional.
Se adaugă sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper alb și se servește.