Tocană Caldillo de vită

Tocană Caldillo de vită
Tocanita de Caldillo de vită necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 533 de calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 2,28 USD per porție. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de chimion măcinat, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru toamna. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 95%, ceea ce este super. Crock Pot Chile Verde Stew (Caldillo), Caldillo și Caldillo {Mexican Green Chile Steak Supp} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți carnea tocană și ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, HERDEZ® Salsa Casera, HERDEZ® Salsa Verde, bulion de pui, sare, piper, praf de usturoi și chimen măcinat. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
În ultimele 30 de minute de gătit, adăugați cartofii tăiați cubulețe. Pentru a servi, puneți tocana în boluri calde și serviți cu tortilla caldă de făină în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Branding Iron Vineyard Cabernet Sauvignon are aromele de fructe de pădure și pădure care disting această podgorie, chiar și într-un an mai răcoros. Pământul și salvia completează fructele și oferă o profunzime de aromă la mijlocul gurii. Componentele picante de stejar și vanilie adaugă complexitate, în timp ce taninurile blânde din acest vintage sunt abordabile acum.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Revista