Toate-Burta Porchetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Porchettan cu toată burta. Această rețetă servește 12 și costă 1,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 607 calorii, 11g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boabe de piper, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjit Sous-Vide 36 De Ore Toate-Burta Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați burta de porc cu pielea în jos pe o tăietură mare. Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, scorați carnea într-un unghi folosind lovituri la aproximativ 1 inch distanță. Rotiți cuțitul la 90 de grade și repetați pentru a crea un model de diamant în carne.
Prăjiți boabele de piper și semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se rumenesc ușor și aromate, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente și se macină până se zdrobesc aproximativ.
Se condimentează carnea de porc cu sare, apoi se presară cu piper zdrobit și fenicul, piper roșu, ierburi tocate și usturoi microplanificat. Folosiți-vă mâinile pentru a freca amestecul adânc în crăpăturile și crăpăturile din carne.
Rotiți burta într-un jurnal strâns și împingeți în partea de sus a plăcii de tăiere, cu cusătura în jos.
Tăiați 12 până la 18 lungimi de sfoară de bucătărie suficient de lungi pentru a lega carnea de porc și așezați-le la intervale regulate de-a lungul tăieturii, la aproximativ 1 inch distanță fiecare.
Așezați cusătura de porc rulată în jos deasupra corzilor. Lucrând de la corzile exterioare spre centru,legați bine friptura.
Combinați 2 linguri sare kosher cu 1 linguriță praf de copt. Frecați amestecul pe întreaga suprafață de porchetta.
Dacă friptura este prea mare și greoaie, tăiați cu grijă în jumătate cu un cuțit ascuțit de bucătar. Înfășurați bine în plastic și refrigerați cel puțin peste noapte și până la trei zile. Dacă se dorește, porchetta poate fi înghețată și în acest moment pentru utilizare ulterioară (Vezi nota)
Reglați un suport pentru cuptor în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați carnea de porc într-un set de rafturi în v într-o tigaie mare sau, dacă gătiți ambele jumătăți în același timp, pe un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când temperatura internă a cărnii de porc ajunge la 160 F, aproximativ două ore, ungând cu picături de tigaie la fiecare jumătate de oră. Dacă doriți să gătiți cartofi împreună cu porchetta, consultați nota. Continuați prăjirea până când un cuțit sau o frigăruie introdusă în carnea de porc prezintă o rezistență foarte mică în afară de stratul exterior al pielii, cu aproximativ două ore mai mult.
Creșteți temperatura cuptorului la 500 F și continuați să prăjiți până când este complet crocant și blister, cu aproximativ 20 până la 30 de minute mai mult. Alternativ, puteți scoate friptura din cuptor și cortul cu folie timp de până la două ore înainte de a o termina într-un cuptor preîncălzit de 500 F.
Cort cu folie și se lasă să se odihnească timp de 15 minute. Feliați cu un cuțit zimțat în discuri groase de 1 inch și serviți.