Toate-Burta Porchetta

Toate-Burta Porchetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Porchettan cu toată burta. Această rețetă servește 12 și costă 1,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 607 calorii, 11g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boabe de piper, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjit Sous-Vide 36 De Ore Toate-Burta Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați burta de porc cu pielea în jos pe o tăietură mare. Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, scorați carnea într-un unghi folosind lovituri la aproximativ 1 inch distanță. Rotiți cuțitul la 90 de grade și repetați pentru a crea un model de diamant în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Prăjiți boabele de piper și semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se rumenesc ușor și aromate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se transferă într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente și se macină până se zdrobesc aproximativ.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Se condimentează carnea de porc cu sare, apoi se presară cu piper zdrobit și fenicul, piper roșu, ierburi tocate și usturoi microplanificat. Folosiți-vă mâinile pentru a freca amestecul adânc în crăpăturile și crăpăturile din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Rotiți burta într-un jurnal strâns și împingeți în partea de sus a plăcii de tăiere, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați 12 până la 18 lungimi de sfoară de bucătărie suficient de lungi pentru a lega carnea de porc și așezați-le la intervale regulate de-a lungul tăieturii, la aproximativ 1 inch distanță fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Așezați cusătura de porc rulată în jos deasupra corzilor. Lucrând de la corzile exterioare spre centru,legați bine friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Combinați 2 linguri sare kosher cu 1 linguriță praf de copt. Frecați amestecul pe întreaga suprafață de porchetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Dacă friptura este prea mare și greoaie, tăiați cu grijă în jumătate cu un cuțit ascuțit de bucătar. Înfășurați bine în plastic și refrigerați cel puțin peste noapte și până la trei zile. Dacă se dorește, porchetta poate fi înghețată și în acest moment pentru utilizare ulterioară (Vezi nota)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
10
Reglați un suport pentru cuptor în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Așezați carnea de porc într-un set de rafturi în v într-o tigaie mare sau, dacă gătiți ambele jumătăți în același timp, pe un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când temperatura internă a cărnii de porc ajunge la 160 F, aproximativ două ore, ungând cu picături de tigaie la fiecare jumătate de oră. Dacă doriți să gătiți cartofi împreună cu porchetta, consultați nota. Continuați prăjirea până când un cuțit sau o frigăruie introdusă în carnea de porc prezintă o rezistență foarte mică în afară de stratul exterior al pielii, cu aproximativ două ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Creșteți temperatura cuptorului la 500 F și continuați să prăjiți până când este complet crocant și blister, cu aproximativ 20 până la 30 de minute mai mult. Alternativ, puteți scoate friptura din cuptor și cortul cu folie timp de până la două ore înainte de a o termina într-un cuptor preîncălzit de 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Cort cu folie și se lasă să se odihnească timp de 15 minute. Feliați cu un cuțit zimțat în discuri groase de 1 inch și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista