Toate-Burta Porchetta

Toate-Burta Porchetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Porchettan cu toată burta. Această rețetă servește 12 și costă 1,38 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 607 calorii, 11g de proteine, și 61G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, boabe de piper, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjit Sous-Vide 36 De Ore Toate-Burta Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați burta de porc cu pielea în jos pe o tăietură mare. Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, scorați carnea într-un unghi folosind lovituri la aproximativ 1 inch distanță. Rotiți cuțitul la 90 de grade și repetați pentru a crea un model de diamant în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Prăjiți boabele de piper și semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se rumenesc ușor și aromate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se transferă într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente și se macină până se zdrobesc aproximativ.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Se condimentează carnea de porc cu sare, apoi se presară cu piper zdrobit și fenicul, piper roșu, ierburi tocate și usturoi microplanificat. Folosiți-vă mâinile pentru a freca amestecul adânc în crăpăturile și crăpăturile din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Rotiți burta într-un jurnal strâns și împingeți în partea de sus a plăcii de tăiere, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați 12 până la 18 lungimi de sfoară de bucătărie suficient de lungi pentru a lega carnea de porc și așezați-le la intervale regulate de-a lungul tăieturii, la aproximativ 1 inch distanță fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Așezați cusătura de porc rulată în jos deasupra corzilor. Lucrând de la corzile exterioare spre centru,legați bine friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Combinați 2 linguri sare kosher cu 1 linguriță praf de copt. Frecați amestecul pe întreaga suprafață de porchetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
9
Dacă friptura este prea mare și greoaie, tăiați cu grijă în jumătate cu un cuțit ascuțit de bucătar. Înfășurați bine în plastic și refrigerați cel puțin peste noapte și până la trei zile. Dacă se dorește, porchetta poate fi înghețată și în acest moment pentru utilizare ulterioară (Vezi nota)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
10
Reglați un suport pentru cuptor în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Așezați carnea de porc într-un set de rafturi în v într-o tigaie mare sau, dacă gătiți ambele jumătăți în același timp, pe un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți până când temperatura internă a cărnii de porc ajunge la 160 F, aproximativ două ore, ungând cu picături de tigaie la fiecare jumătate de oră. Dacă doriți să gătiți cartofi împreună cu porchetta, consultați nota. Continuați prăjirea până când un cuțit sau o frigăruie introdusă în carnea de porc prezintă o rezistență foarte mică în afară de stratul exterior al pielii, cu aproximativ două ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Creșteți temperatura cuptorului la 500 F și continuați să prăjiți până când este complet crocant și blister, cu aproximativ 20 până la 30 de minute mai mult. Alternativ, puteți scoate friptura din cuptor și cortul cu folie timp de până la două ore înainte de a o termina într-un cuptor preîncălzit de 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Cort cu folie și se lasă să se odihnească timp de 15 minute. Feliați cu un cuțit zimțat în discuri groase de 1 inch și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista