Toasturi de usturoi cu ardei roșu Aioli
Toasturile de usturoi cu ardei roșu Aioli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 300 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți pâine ciabatta, căței de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Gatiti cartea: Mousse de ardei rosu cu toasturi de usturoi, Broccoli Rabe Toasturi Cu Ulei De Măsline, Usturoi Și Ardei Roșu, și Vinete Sotate Cu Chipsuri De Usturoi Și Ardei Roșu Aioli.
Instrucțiuni
Pentru a face pâinea cu usturoi: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Stropiți uleiul peste feliile de pâine. Aranjați pâinea pe o foaie de copt.
Se presară cu sare și piper.
Coaceți până când pâinea este crocantă și aurie, aproximativ 5 minute. Frecați imediat căței de usturoi peste toasturile fierbinți.
Pentru a face aioli: tocați mărunt usturoiul în robotul de bucătărie.
Adăugați ardeii și amestecați până aproape neted. Se amestecă în maioneză. Cu mașina în funcțiune, amestecați uleiul. Condimentează aioli, după gust, cu sare și piper.
Transferați aioli într-un castron mic. (Aioli se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Întindeți aioli peste pâine prăjită și serviți.