Toasturi De Ciuperci Sălbatice
Toasturile de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 31 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 108 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați pâine prăjită melba, ciuperci, parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Toasturi Brie rustice cu ciuperci sălbatice, afine și ceapă eșalotă, Toasturi de ciuperci cu Rocchetta, și Toasturi de varză și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; sotati 1 minut.
Adăugați toate ciupercile, usturoiul și cimbrul; se sotează până începe să se rumenească, aproximativ 6 minute sau până se evaporă lichidul.
Scoateți din căldură. Se amestecă smântâna și brânzeturile. Condimentează cu sare și piper.
Topiți fiecare pâine prăjită cu aproximativ 1 lingură de topping de ciuperci.
Așezați toasturile pe foi de copt cu margini. Lucrând în loturi, se fierbe până când brânza se topește și începe să se rumenească, urmărind îndeaproape pentru a preveni arderea, aproximativ 2 minute.
Transferați în platoul de servire și serviți cald.