Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate

Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate
Rețeta Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 643 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, bucle de ciocolată, la recipient brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate, Strawberry Ciocolata Tiramisu Fleac, și Tiramis Cu Ciocolata Alba 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați pere și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când perele sunt doar fragede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați lichidul cu pere într-un castron mare și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Folosind lingura cu fante, transferați perele pe farfurie. Se fierbe lichidul de braconaj într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare până se îngroașă ușor și se reduce la 1 1/2 căni generoase, aproximativ 15 minute. Se strecoară în cană de măsurare cu 2 cani; aruncați condimentele în strecurătoare. Mișto. Acoperiți și răciți perele și siropul de pere până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Combinați ciocolată albă, coniac de pere și 1/4 cană de apă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte. Se amestecă până se omogenizează (amestecul va fi foarte lichid). Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Transferați amestecul de ciocolată albă într-un castron mare; adăugați treptat mascarpone, amestecând până când amestecul este neted. Se răcește amestecul de mascarpone până abia călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Folosind mixerul electric, bateți 1 cană cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți frișca în amestec de mascarpone în 4 completări. Acoperiți și răciți mousse de ciocolată albă până se fixează, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: perele și mousse-ul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
MascarponeMascarpone
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Tăiați perele pe lungime în jumătate și îndepărtați miezurile și tulpinile; tăiați jumătățile pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Aranjați ladyfingers, laturile rotunjite în jos, într-un singur strat în partea de jos a vasului fleac de 12 cani (aproximativ 8 inci în diametru și 5 inci adâncime), acoperind complet fundul (folosind aproximativ 15 ladyfingers).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
3
Stropiți 5 linguri de sirop de pere uniform peste degete. Folosind o spatulă mică offset, întindeți 1/3 din mousse de ciocolată albă peste ladyfingers, făcând stratul puțin mai gros în jurul marginilor exterioare ale vasului pentru a permite mousse-ului să fie mai vizibil (centrul stratului de mousse va fi subțire). Începând de la marginile exterioare ale vasului, așezați feliile de pere într-un singur strat cu margini curbate pe părțile laterale ale vasului deasupra mousse-ului, acoperind complet. Repetați stratificarea degetelor, siropului, mousse-ului și perelor de încă 2 ori. Acoperiți cu al patrulea strat de ladyfingers (unele ladyfingers și felii de pere pot rămâne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4
Stropiți uniform degetele cu 5 linguri de sirop. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați fleacul și siropul de pere rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Folosind mixerul electric, bateți 2 căni de frișcă într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați 1/4 cană de sirop de pere și bateți până se formează vârfuri rigide. Lucrând în loturi, transferați crema într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Rozete de țevi peste tot deasupra fleacului, îngrămădind ușor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Se presară cu ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
8
Garnisiți cu bucle de ciocolată. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
9
Cerneti zaharul pudra peste fleac doarînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
10
* Mascarpone este o cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
MascarponeMascarpone
11
** Disponibil în secțiunea de panificație sau pâine a unor supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1
Pentru a face bucle de ciocolată, așezați o bară de 3 1/2 uncii de ciocolată albă de înaltă calitate (cum ar fi Lindt sau Perugina) pe o farfurie și cuptorul cu microunde la intervale de 5 secunde până când se înmoaie ușor, dar nu fierbinte sau începe să se topească. Folosind curățător de legume și începând de la o margine lungă a batonului de ciocolată, radeți ciocolata albă în bucle. Dacă ciocolata rasă se rupe în cioburi mici, nu este suficient de moale, așa că puneți-o din nou cuptor cu microunde pentru câteva secunde. Dacă ciocolata devine prea moale, lăsați-o să stea la temperatura camerei sau să se răcească scurt până când se întărește puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista