Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate
Rețeta Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 643 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, bucle de ciocolată, la recipient brânză mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate, Strawberry Ciocolata Tiramisu Fleac, și Tiramis Cu Ciocolata Alba 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați pere și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când perele sunt doar fragede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Transferați lichidul cu pere într-un castron mare și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Folosind lingura cu fante, transferați perele pe farfurie. Se fierbe lichidul de braconaj într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare până se îngroașă ușor și se reduce la 1 1/2 căni generoase, aproximativ 15 minute. Se strecoară în cană de măsurare cu 2 cani; aruncați condimentele în strecurătoare. Mișto. Acoperiți și răciți perele și siropul de pere până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Jumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Combinați ciocolată albă, coniac de pere și 1/4 cană de apă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte. Se amestecă până se omogenizează (amestecul va fi foarte lichid). Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Transferați amestecul de ciocolată albă într-un castron mare; adăugați treptat mascarpone, amestecând până când amestecul este neted. Se răcește amestecul de mascarpone până abia călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Folosind mixerul electric, bateți 1 cană cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți frișca în amestec de mascarpone în 4 completări. Acoperiți și răciți mousse de ciocolată albă până se fixează, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: perele și mousse-ul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Mascarpone
Roșii De Soare Nu
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Tăiați perele pe lungime în jumătate și îndepărtați miezurile și tulpinile; tăiați jumătățile pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
2
Aranjați ladyfingers, laturile rotunjite în jos, într-un singur strat în partea de jos a vasului fleac de 12 cani (aproximativ 8 inci în diametru și 5 inci adâncime), acoperind complet fundul (folosind aproximativ 15 ladyfingers).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
3
Stropiți 5 linguri de sirop de pere uniform peste degete. Folosind o spatulă mică offset, întindeți 1/3 din mousse de ciocolată albă peste ladyfingers, făcând stratul puțin mai gros în jurul marginilor exterioare ale vasului pentru a permite mousse-ului să fie mai vizibil (centrul stratului de mousse va fi subțire). Începând de la marginile exterioare ale vasului, așezați feliile de pere într-un singur strat cu margini curbate pe părțile laterale ale vasului deasupra mousse-ului, acoperind complet. Repetați stratificarea degetelor, siropului, mousse-ului și perelor de încă 2 ori. Acoperiți cu al patrulea strat de ladyfingers (unele ladyfingers și felii de pere pot rămâne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
8 Lingurite Lichior RumChata
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
4
Stropiți uniform degetele cu 5 linguri de sirop. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați fleacul și siropul de pere rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Folosind mixerul electric, bateți 2 căni de frișcă într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați 1/4 cană de sirop de pere și bateți până se formează vârfuri rigide. Lucrând în loturi, transferați crema într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Rozete de țevi peste tot deasupra fleacului, îngrămădind ușor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Se presară cu ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
8
Garnisiți cu bucle de ciocolată. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
9
Cerneti zaharul pudra peste fleac doarînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
10
* Mascarpone este o cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
Mascarpone
11
** Disponibil în secțiunea de panificație sau pâine a unor supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1
Pentru a face bucle de ciocolată, așezați o bară de 3 1/2 uncii de ciocolată albă de înaltă calitate (cum ar fi Lindt sau Perugina) pe o farfurie și cuptorul cu microunde la intervale de 5 secunde până când se înmoaie ușor, dar nu fierbinte sau începe să se topească. Folosind curățător de legume și începând de la o margine lungă a batonului de ciocolată, radeți ciocolata albă în bucle. Dacă ciocolata rasă se rupe în cioburi mici, nu este suficient de moale, așa că puneți-o din nou cuptor cu microunde pentru câteva secunde. Dacă ciocolata devine prea moale, lăsați-o să stea la temperatura camerei sau să se răcească scurt până când se întărește puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Baton De Ciocolată
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj