Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea
Rețeta Tiramisu clasic și un Tiramisu cu ciocolată-portocală fără cafea ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 5. O porție conține 1177 calorii, 18g de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de biscuiți savoiardi, brânză mascarpone - 12 oz sau, un bloc de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Mousse De Ciocolată Cu Cafea Tiramisu, Cupe de ciocolată Tiramisu (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tiramisu Clasic.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.