Tiramisu Clasic
Tiramisu clasic ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 538 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu Clasic, și Tiramisu Clasic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu sârmă până se amestecă bine. Bateți în lapte.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc.
Se toarnă într-un castron mediu; așezați folie de plastic direct pe suprafața amestecului de cremă. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește.
Adăugați brânză în amestecul de cremă. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați espresso și rom.
Separați degetele pe orizontală; periați cu amestec espresso (nu înmuiați). În vasul de copt din sticlă de 11x7 inci, aranjați jumătate din ladyfingers într-un singur strat.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză peste degete; se întinde cu jumătate din frisca. Repetați straturile cu degetele rămase, amestecul de brânză și frisca.
Se presară cu cacao. Refrigerați cel puțin 4 până la 6 ore pentru a dezvolta arome, dar nu mai mult de 24 de ore. A se păstra acoperit la frigider.