Tiramisu Clasic

Tiramisu Clasic
Tiramisu clasic ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 538 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu Clasic, și Tiramisu Clasic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, bateți gălbenușurile de ou și zahărul cu sârmă până se amestecă bine. Bateți în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant; reduceți căldura la minim. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc.
3
Se toarnă într-un castron mediu; așezați folie de plastic direct pe suprafața amestecului de cremă. Se dă la frigider aproximativ 1 oră sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Adăugați brânză în amestecul de cremă. Bateți cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați espresso și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
VanilieVanilie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Separați degetele pe orizontală; periați cu amestec espresso (nu înmuiați). În vasul de copt din sticlă de 11x7 inci, aranjați jumătate din ladyfingers într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
7
Întindeți jumătate din amestecul de brânză peste degete; se întinde cu jumătate din frisca. Repetați straturile cu degetele rămase, amestecul de brânză și frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
8 Lingurite Lichior RumChata8 Lingurite Lichior RumChata
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
8
Se presară cu cacao. Refrigerați cel puțin 4 până la 6 ore pentru a dezvolta arome, dar nu mai mult de 24 de ore. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista