Tiramisu
Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 431 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați mascarpone, smântână grea, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apa, pudra de espresso, 1 lingură de zahăr și Tia Maria într-un castron puțin adânc până când zahărul s-a dizolvat, apoi se răcește.
Bateți gălbenușurile de ou, Marsala și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe folosind un tel sau un mixer electric portabil până la triplarea volumului, 5 până la 8 minute.
Scoateți vasul de pe foc. Bateți în mascarpone până când sunt combinate.
Bateți smântâna într-un castron mare până când ține vârfuri rigide.
Îndoiți amestecul de mascarpone în frișcă ușor, dar bine.
Scufundând ambele părți ale fiecărui ladyfinger în amestec de cafea, linia de jos a unei tigaie de copt de 13 x 9 x 3 inci cu 18 ladyfingers în 3 rânduri, tăind marginile pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de mascarpone. Dip 18 ladyfingers rămase în cafea și aranja peste umplere în tigaie.
Se întinde deasupra umplutura de mascarpone rămasă și se pudrează cu cacao. Rece, acoperit, cel puțin 6 ore.
Lăsați tiramisu să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire, apoi praf cu mai multă cacao.
* Puteți înlocui 2 căni de espresso proaspăt preparat cu apă și pudră de espresso instant. * Tiramisu poate fi răcit până la 2 zile.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.