Tiramisu

Tiramisu
Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 431 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați mascarpone, smântână grea, pudră de espresso instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apa, pudra de espresso, 1 lingură de zahăr și Tia Maria într-un castron puțin adânc până când zahărul s-a dizolvat, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți gălbenușurile de ou, Marsala și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe folosind un tel sau un mixer electric portabil până la triplarea volumului, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți vasul de pe foc. Bateți în mascarpone până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți smântâna într-un castron mare până când ține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Îndoiți amestecul de mascarpone în frișcă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
MascarponeMascarpone
6
Scufundând ambele părți ale fiecărui ladyfinger în amestec de cafea, linia de jos a unei tigaie de copt de 13 x 9 x 3 inci cu 18 ladyfingers în 3 rânduri, tăind marginile pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de mascarpone. Dip 18 ladyfingers rămase în cafea și aranja peste umplere în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
MascarponeMascarpone
CafeaCafea
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se întinde deasupra umplutura de mascarpone rămasă și se pudrează cu cacao. Rece, acoperit, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pudră De CacaoPudră De Cacao
9
Lăsați tiramisu să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire, apoi praf cu mai multă cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
1
* Puteți înlocui 2 căni de espresso proaspăt preparat cu apă și pudră de espresso instant. * Tiramisu poate fi răcit până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Espresso PreparatEspresso Preparat
ApăApă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista