Tiramisu
Tiramisu ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 775 calorii. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de zahăr, brandy, mascarpone și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Se amestecă cafeaua și coniacul împreună și se lasă deoparte.
Peste un cazan dublu, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când amestecul se luminează în culoare și formează panglici atunci când biciul este ridicat din oală. Se lasă să se răcească 5 minute.
Bateți albușurile de ou până la vârfuri rigide. Îndoiți mascarpona în amestecul de gălbenuș de ou 1/4 odată. Îndoiți amestecul de mascarpone-gălbenuș în albușurile de ou și dați deoparte.
Așezați savoiardi de-a lungul interiorului paharelor de vin până la fund, căptușind întregul pahar, păstrând 6 savoiardi pentru utilizare ulterioară. Folosind o perie de patiserie, vopsiți prăjiturile cu amestecul de espresso și coniac. Umpleți fiecare pahar cu o treime plină cu amestecul de mascarpone și presărați cu ciocolata spartă.
Așezați 1 prăjitură rămasă în centrul fiecărui pahar și vopsiți cu amestecul de cafea. Umpleți fiecare pahar cu amestecul de mascarpone rămas, topping fiecare cu ciocolata rasă.
Serviți la temperatura camerei.
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon