Tiramisu
Tiramisu necesită aproximativ 7 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână tia maria, smântână grea, mascarpone și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, Tiramisu, și Tiramisu.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apa, pudra de espresso, 1 lingură de zahăr și Tia Maria într-un castron puțin adânc până când zahărul s-a dizolvat, apoi se răcește.
Bateți gălbenușurile de ou, Marsala și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe folosind un tel sau un mixer electric portabil până la triplarea volumului, 5 până la 8 minute.
Scoateți vasul de pe foc. Bateți în mascarpone până când sunt combinate.
Bateți smântâna într-un castron mare până când ține vârfuri rigide.
Îndoiți amestecul de mascarpone în frișcă ușor, dar bine.
Scufundând ambele părți ale fiecărui ladyfinger în amestec de cafea, linia de jos a unei tigaie de copt de 13 x 9 x 3 inci cu 18 ladyfingers în 3 rânduri, tăind marginile pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Întindeți deasupra jumătate de umplutură de mascarpone. Dip 18 ladyfingers rămase în cafea și aranja peste umplere în tigaie.
Se întinde deasupra umplutura de mascarpone rămasă și se pudrează cu cacao. Rece, acoperit, cel puțin 6 ore.
Lăsați tiramisu să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire, apoi praf cu mai multă cacao.
* Puteți înlocui 2 căni de espresso proaspăt preparat cu apă și pudră de espresso instant. * Tiramisu poate fi răcit până la 2 zile.