Tiramis Cu Lamaie8

Tiramis Cu Lamaie8
Lemon tiramis-ul ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pahare, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lemon Tiramisu, Tiramisu Cu Afine-Lămâie, și Tiramisu Cu Alune De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente doar până se amestecă.
2
Bateți frișca la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de brânză. Puneți amestecul într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. (Nu sigilați.) Decupați 1 colț de geantă pentru a face o gaură de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Tăiați degetele în jumătate transversal. Apăsați 1 jumătate ladyfinger în partea de jos a fiecărui pahar împușcat. Lingură 1 1/2 linguriță. lemon curd în fiecare pahar. Introduceți o cantitate mică de amestec de mascarpone în fiecare pahar. Repetați straturile o dată cu ladyfingers rămase, caș de lămâie și amestec de mascarpone. Completați fiecare cu 1 zmeură și 1 crenguță de mentă. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Caș De LămâieCaș De Lămâie
MascarponeMascarpone
ZmeurăZmeură
MentăMentă
ShotShot

Echipamente

DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista