Tiramis alb-negru 4
Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, ouă, kahlua și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Ceai Negru Tiramisu, Tiramis Cu Ciocolata Alba 4, și Pere-Tiramisu Cu Ardei Alb.
Instrucțiuni
Pentru a face mousse de ciocolată neagră, topiți ciocolata de 6 uncii și untul în vârful unui cazan dublu, dar fără a atinge, abia fierbând apă.
Se încălzește și se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Puneți deoparte până când este aproape de temperatura camerei, dar încă fluid.
Bateți 3 gălbenușuri de ou cu 2 linguri de zahăr într-un mixer în picioare folosind accesoriul pentru bici la viteză medie până când amestecul este palid și ușor, aproximativ 5 minute. Îndoiți ciocolata răcită.
Bateți ceașcă de smântână grea cu 1 lingură Kahlua până la vârfuri medii. Îndoiți ușor în amestecul de ciocolată.
Într-un castron mare, curat și uscat, bateți 2 albușuri cu 2 linguri de zahăr până când încep să țină un vârf rigid, dar nu sunt deloc uscate. Îndoiți ușor în amestecul de ciocolată. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se îngroașă și se întinde, cel puțin 1 oră.
Pentru a face crema de mascarpone, amestecați împreună crema de ceașcă rămasă, cana de zahăr și vanilia într-un castron mediu până când zahărul se dizolvă.
Adăugați mascarpone, amestecând până când amestecul este neted și gros. Pune deoparte. (Refrigerați dacă nu utilizați imediat.)
Pentru a face siropul de cafea, amestecați cafeaua și rachiul cu zahărul rămas și ceașca Kahlua până când zahărul este complet dizolvat.
Pentru a asambla tiramisu, puneți 12 degete într-un vas mic (10 x 7 inci) din sticlă sau ceramică sau vas de servire, tăindu-le după cum este necesar pentru a acoperi (mai ales) fundul vasului. Folosiți o perie de patiserie pentru a înmuia degetele cu sirop de cafea, folosind aproximativ o treime din sirop și pictându-le de câteva ori pe măsură ce siropul se absoarbe în fursecuri.
Dollop și întindeți jumătate din crema mascarpone uniform peste ladyfingers. Acoperiți cu încă 12 degete și periați-le generos cu siropul.
Dollop și întindeți uniform toată mousse-ul de ciocolată neagră peste degete. Completați cu ultimele 12 degete și periați-le cu siropul rămas.
. Folosiți o răzătoare sau un cuțit ascuțit pentru a rade aproximativ 1 uncie de ciocolată în bucăți mici. Îndoiți ciocolata în crema de mascarpone rămasă, apoi dollop și întindeți amestecul uniform peste ladyfingers pentru a forma stratul superior.
. Apăsați ușor o bucată de hârtie cerată peste tiramisu, apoi înfășurați vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore sau până la 2 zile.
. Pentru a servi, tăiați tiramisu cu un cuțit ascuțit înmuiat în apă caldă și șters cu un prosop curat. Ridicați cu grijă bucățile pe farfurii de desert cu o spatulă mică și flexibilă. Se acoperă cu așchii de ciocolată suplimentare sau cacao cernută, dacă se dorește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;