Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere

Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere
Guy Cooks With Kids: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă face 4 porții cu 1039 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, Guy gătește cu copii: piept de pui cu mere de afine Mikaela, și Guy gătește cu copii: pastele lui E. J. și Guy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare în unt timp de 1 până la 2 minute, apoi adaugă merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați salvie, cimbru, usturoi, zahăr brun, sare, piper și suc de mere, apoi stoarceți jumătatea de lămâie în amestec. Gatiti si amestecati usor pana cand sucul de mere este redus si ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați spanacul în amestec, acoperiți tigaia și gătiți până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Nu vrei să gătești prea mult spanacul, doar ofilește-l. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Presărați carnea de porc cu sare și piper și, cu clești, așezați coapsele în untul fierbinte. Rumeniți bine carnea de porc pe toate părțile, 7 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Acoperiți carnea de porc cu frunzele de salvie, cimbru (aveți grijă, deoarece cimbrul ar putea crăpa) și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Se adaugă restul de 1 lingură de unt și se introduce la cuptor. Gatiti carnea de porc 20-30 de minute, dar asigurati-va ca nu gatiti prea mult. Temperatura internă ar trebui să citească 160 de grade F pe un termometru pentru carne. (Dacă sunteți îngrijorat de gătit excesiv, întoarceți cuptorul la cald în timp ce terminați restul vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu puțină folie și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Scoateți frunzele întregi din tigaia sote.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Pentru sos: în tigaie ați rumenit carnea de porc, topiți untul la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Presărați făina în sucurile de tigaie fierbinte și bateți împreună pentru a face un roux. Continuați să bateți și să gătiți rouxul până devine maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Bateți cidrul de mere și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
14
Se toarnă bulion de pui și se fierbe amestecul până când sosul este gros, 5 până la 7 minute, în funcție de grosimea dorită. Strângeți jumătatea de lămâie în amestec. Gust pentru condimente (sare, piper, etc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Presărați frunzele de tarhon rupte. Finalizați amestecând în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
16
Pentru a servi: împărțiți sote de ceapă-măr în 4 farfurii. Feliați carnea de porc și împărțiți-o peste sote de ceapă-măr. Acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
17
Se ornează cu niște cimbru și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Se servește cu cous cous și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi6la 8 mere Gravenstein sau alte mere acre, piele, felii subțirila 8 mere Gravenstein sau alte mere acre, piele, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciocolată semidulce sau ciocolată neîndulcită, tocatăciocolată semidulce sau ciocolată neîndulcită, tocată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă4puțin dovlecel tocatCous cous și sparanghel, pentru servireCous cous și sparanghel, pentru servire6Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăină universalăfăină universală6frunze proaspete de salvie, tocatefrunze proaspete de salvie, tocate2cp. legume (de exemplu, spanac)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat4crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamusturoi tocatusturoi tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre (sau mai puțin) frișcă greaDespre (sau mai puțin) frișcă grea4puțin dovlecel tocatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1marifelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornatfelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornat1crenguțăPene de cimbru și lămâie, pentru garniturăPene de cimbru și lămâie, pentru garnitură680ardei habenerocarne de porccarne de porc1ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire4la 5 frunze proaspete de salviela 5 frunze proaspete de salvie4la 5 frunze de tarhon sfâșiatela 5 frunze de tarhon sfâșiate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, divizatunt nesărat, divizat4Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista