Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere

Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere
Guy Cooks With Kids: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete principale. Această rețetă face 4 porții cu 1039 calorii, 51G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Tipul gătește cu copiii: coapsa de porc a lui Jessie cu sos de cidru de mere, Guy gătește cu copii: piept de pui cu mere de afine Mikaela, și Guy gătește cu copii: pastele lui E. J. și Guy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare în unt timp de 1 până la 2 minute, apoi adaugă merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați salvie, cimbru, usturoi, zahăr brun, sare, piper și suc de mere, apoi stoarceți jumătatea de lămâie în amestec. Gatiti si amestecati usor pana cand sucul de mere este redus si ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
UmărUmăr
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați spanacul în amestec, acoperiți tigaia și gătiți până când spanacul este ofilit, aproximativ 2 minute. Nu vrei să gătești prea mult spanacul, doar ofilește-l. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru carnea de porc: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare și topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Presărați carnea de porc cu sare și piper și, cu clești, așezați coapsele în untul fierbinte. Rumeniți bine carnea de porc pe toate părțile, 7 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Acoperiți carnea de porc cu frunzele de salvie, cimbru (aveți grijă, deoarece cimbrul ar putea crăpa) și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Se adaugă restul de 1 lingură de unt și se introduce la cuptor. Gatiti carnea de porc 20-30 de minute, dar asigurati-va ca nu gatiti prea mult. Temperatura internă ar trebui să citească 160 de grade F pe un termometru pentru carne. (Dacă sunteți îngrijorat de gătit excesiv, întoarceți cuptorul la cald în timp ce terminați restul vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu puțină folie și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Scoateți frunzele întregi din tigaia sote.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Pentru sos: în tigaie ați rumenit carnea de porc, topiți untul la foc mediu spre mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Presărați făina în sucurile de tigaie fierbinte și bateți împreună pentru a face un roux. Continuați să bateți și să gătiți rouxul până devine maro deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Bateți cidrul de mere și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Se toarnă bulion de pui și se fierbe amestecul până când sosul este gros, 5 până la 7 minute, în funcție de grosimea dorită. Strângeți jumătatea de lămâie în amestec. Gust pentru condimente (sare, piper, etc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Presărați frunzele de tarhon rupte. Finalizați amestecând în cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Pentru a servi: împărțiți sote de ceapă-măr în 4 farfurii. Feliați carnea de porc și împărțiți-o peste sote de ceapă-măr. Acoperiți carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
17
Se ornează cu niște cimbru și o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Se servește cu cous cous și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de merecidru de mere2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi6la 8 mere Gravenstein sau alte mere acre, piele, felii subțirila 8 mere Gravenstein sau alte mere acre, piele, felii subțiri4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată1 kg de creveți mari, decojiți și devenați, cu coada îndepărtată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilumărumăr4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cmdovlecei, tăiați în cuburi de 2,5 cm4creveți și cu veneCous cous și sparanghel, pentru servireCous cous și sparanghel, pentru servire63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală6frunze proaspete de salvie, tocatefrunze proaspete de salvie, tocate2Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat4crenguțecimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmusturoi tocatusturoi tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre (sau mai puțin) frișcă greaDespre (sau mai puțin) frișcă grea4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1marifelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornatfelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornat1crenguțăPene de cimbru și lămâie, pentru garniturăPene de cimbru și lămâie, pentru garnitură6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porccarne de porc1ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire4la 5 frunze proaspete de salviela 5 frunze proaspete de salvie4la 5 frunze de tarhon sfâșiatela 5 frunze de tarhon sfâșiate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, divizatunt nesărat, divizat43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista