Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc
Timbales of Sole & Scallop Mousseline cu arpagic Beurre Blanc este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 573 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de boabe de piper, talpă, chervil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc, Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc, și Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc.
Instrucțiuni
1
Combinați scoicile și oul într-un robot de bucătărie; presărați sarea și piperul alb peste ele. Porniți procesorul și adăugați crema prin tubul de alimentare. Procesați până când amestecul este neted; aproximativ 10 secunde în total. Nu supraprocesați sau mousse-ul va deveni cauciucat. Cu o spatulă sau o racletă rigidă din cauciuc, forțați amestecul printr-o sită cu plasă medie-fină într-un castron. Verificați condimentul aburind o bucată de mousseline timp de 1 până la 2 minute sau până când este gătit. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Acoperiți și răciți mousse-ul până la timpul său pentru a asambla timbalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Roșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Asamblați timbalele: ungeți fundul și laturile a opt 4 oz. matrite. Dacă fileurile de talpă au o grosime mai mare de 1/2 inch, împărțiți fiecare pe lungime pentru a face fileuri groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Talpă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Înfășurați bine un ramekin în plastic. Folosind partea de jos, apăsați ușor fiecare File la o grosime uniformă de 1/8 inch. Începeți lângă centru și împingeți ușor spre exterior spre margini, având grijă să nu rupeți peștele. Folosind un tăietor ascuțit de prăjituri de 2 inci (sau unul care are un diametru egal cu interiorul matriței pe care o utilizați), marcați cercurile în pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Cu foarfece de bucătărie, tăiați cercurile. Faceți cât mai multe cercuri și salvați toate resturile.
5
Luați cele mai îngrijite opt cercuri și așezați unul în fiecare matriță de timbal cu unt, cu partea pe care era pielea orientată în sus (partea inferioară a ramekinului devine partea superioară a timbalului finit, nemodificat). Condimentați ușor fiecare cu sare și piper. Folosind o pungă de patiserie cu un vârf simplu (sau fără vârf), pipetați sau lingurați un strat gros de 3/8 inci de mousse de scoici în fiecare matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Puneți șalota, vinul, oțetul, boabele de piper și cimbru într-o cratiță nereactivă. Simmer, reducând, până la 1 Tbs. rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc și se rezervă. (Puteți face reducerea cu până la o oră înainte.) Fierbeți prazul: topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți timbalele învelite într-o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține toate matrițele. Umpleți tigaia cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale matrițelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Încălziți reducerea la foc mic. Când tigaia este caldă și lichidul este aproape dispărut, bateți în unt câteva bucăți odată, amestecând constant pentru a obține o emulsie netedă. Strecurați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță curată, apăsând pe solide și apoi aruncându-le. Se amestecă arpagicul, se gustă sosul și se ajustează după cum este necesar cu sare, piper alb și câteva picături de suc de lămâie. Setați beurre blanc peste o baie de apă abia fierbinte pentru a-l menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a servi: împărțiți prazul fiert uniform între opt farfurii încălzite. Desfaceți timbalele și întoarceți-le pe o farfurie plată căptușită cu un prosop de bucătărie. Ștergeți ușor fiecare timbal uscat și puneți-l pe fiecare pe prazul fiert. Polonic un generos 2 la 3 Tbs. beurre blanc pe fiecare timbal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre Blanc
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Polonic
3
Garnisiți fiecare cu 1/2 până la 1 linguriță. caviar și o crenguță mică de cervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chervil
Caviar
4
Servind sugestii pentru cină, urmați cu un fel principal simplu, cum ar fi carnea la grătar cu un sos ușor și cartofii tocmai săpați prăjiți în coajă.Pentru prânz, începeți cu o salată de salate dulci aruncate într-o vinaigretă simplă și terminați cu o tartă cu fructe de pădure sau fructe proaspete și sorbet. Nu uitați o pâine bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Proaspete
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sorbet
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.