Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc

Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc
Timbales of Sole & Scallop Mousseline cu arpagic Beurre Blanc este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $3.3 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 573 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de boabe de piper, talpă, chervil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fructe de mare Timbales cu tarhon Beurre Blanc, Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc, și Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc.

Instrucțiuni

1
Combinați scoicile și oul într-un robot de bucătărie; presărați sarea și piperul alb peste ele. Porniți procesorul și adăugați crema prin tubul de alimentare. Procesați până când amestecul este neted; aproximativ 10 secunde în total. Nu supraprocesați sau mousse-ul va deveni cauciucat. Cu o spatulă sau o racletă rigidă din cauciuc, forțați amestecul printr-o sită cu plasă medie-fină într-un castron. Verificați condimentul aburind o bucată de mousseline timp de 1 până la 2 minute sau până când este gătit. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Acoperiți și răciți mousse-ul până la timpul său pentru a asambla timbalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Asamblați timbalele: ungeți fundul și laturile a opt 4 oz. matrite. Dacă fileurile de talpă au o grosime mai mare de 1/2 inch, împărțiți fiecare pe lungime pentru a face fileuri groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Înfășurați bine un ramekin în plastic. Folosind partea de jos, apăsați ușor fiecare File la o grosime uniformă de 1/8 inch. Începeți lângă centru și împingeți ușor spre exterior spre margini, având grijă să nu rupeți peștele. Folosind un tăietor ascuțit de prăjituri de 2 inci (sau unul care are un diametru egal cu interiorul matriței pe care o utilizați), marcați cercurile în pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Cu foarfece de bucătărie, tăiați cercurile. Faceți cât mai multe cercuri și salvați toate resturile.
5
Luați cele mai îngrijite opt cercuri și așezați unul în fiecare matriță de timbal cu unt, cu partea pe care era pielea orientată în sus (partea inferioară a ramekinului devine partea superioară a timbalului finit, nemodificat). Condimentați ușor fiecare cu sare și piper. Folosind o pungă de patiserie cu un vârf simplu (sau fără vârf), pipetați sau lingurați un strat gros de 3/8 inci de mousse de scoici în fiecare matriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Puneți șalota, vinul, oțetul, boabele de piper și cimbru într-o cratiță nereactivă. Simmer, reducând, până la 1 Tbs. rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se rezervă. (Puteți face reducerea cu până la o oră înainte.) Fierbeți prazul: topiți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți timbalele învelite într-o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru a ține toate matrițele. Umpleți tigaia cu suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale matrițelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți reducerea la foc mic. Când tigaia este caldă și lichidul este aproape dispărut, bateți în unt câteva bucăți odată, amestecând constant pentru a obține o emulsie netedă. Strecurați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță curată, apăsând pe solide și apoi aruncându-le. Se amestecă arpagicul, se gustă sosul și se ajustează după cum este necesar cu sare, piper alb și câteva picături de suc de lămâie. Setați beurre blanc peste o baie de apă abia fierbinte pentru a-l menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Pentru a servi: împărțiți prazul fiert uniform între opt farfurii încălzite. Desfaceți timbalele și întoarceți-le pe o farfurie plată căptușită cu un prosop de bucătărie. Ștergeți ușor fiecare timbal uscat și puneți-l pe fiecare pe prazul fiert. Polonic un generos 2 la 3 Tbs. beurre blanc pe fiecare timbal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Beurre BlancBeurre Blanc
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
PolonicPolonic
3
Garnisiți fiecare cu 1/2 până la 1 linguriță. caviar și o crenguță mică de cervil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChervilChervil
CaviarCaviar
4
Servind sugestii pentru cină, urmați cu un fel principal simplu, cum ar fi carnea la grătar cu un sos ușor și cartofii tocmai săpați prăjiți în coajă.Pentru prânz, începeți cu o salată de salate dulci aruncate într-o vinaigretă simplă și terminați cu o tartă cu fructe de pădure sau fructe proaspete și sorbet. Nu uitați o pâine bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
SorbetSorbet
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Dimensiune
2
pe timbal, calorii
1
600, grăsime
2
51, Calorii Grase
1
460, Grăsimi Saturate
2
31, proteine
3
25, Grăsimi Mononesaturate
4
15, carbohidrați
5
650, colesterol
6
235, fibră
7
Foto: Franța Ruffenach
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
8, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista